Noži

Različna rezila, ki jih posplošeno imenujemo kar OLFA noži so noži s posebnimi nalomljenimi rezili. Uporabljajo se za razrez različnih materialov.

 

 

3M - Easy Cutter

Easy Cutter rezilo je narejeno iz čvrste plastike, ki preprečuje mehanske in fizične poškodbe. Anatomska oblika s posebnim gumijastim ovojem se prilagodi prijemu in delo v grafični delavnici postane enostavnejše. Skrivnost je v obliki in materialu Easy Cutterja. Plastična glava s ploskim spodnjim delom in v notranjosti že vgrajenim rezilom iz nerjavečega jekla. Material, ki ga režete ob rezu teče skozi zarezo v glavi zato ne more poškodovati mize oziroma površine pod materialom, ki ga režemo. Nepogrešljiv je pri nameščanju avtografike oziroma oblačenju avtomobilov in drugih prevoznih sredstev.

3M noz

 


 

NT Heavy Duty nož

NT Heavy Duty nož je nepogrešljiv v vaši delavnici. Zaradi svoje edinstveno zasnovane oblike je prilagojen tudi za uporabnike z rokavicami. Narejen je iz 100% recikliranih materialov in prevlečen s posebnimi elektro-akrilnimi kovinami za večjo vodoodpornost. Izdelan na japonskem.
NT Heavy Duty Olfa nož

 


 

Olfa nož

Priročen Olfa nož za vsakodnevno profesionalno uporabo zagotavlja odličen oprijem, zahvaljujoč svoji obliki in držalu iz nedrseče gume. Nož je odporen proti kemikalijam in se ga lahko očisti tudi z acetonom. Uporablja izredno ostra 9 mm rezila. Posebnost je še auto-lock - samodejna zaščita pred premikanjem rezila.
Olfa noz

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save