Arhitekturne folije SolarZone

Serija SolarZone arhitekturnih folijskih materialov za stekla je namenjena uporabi na steklenih površinah objektov in stavb. Vrsta različic materialov znotraj SolarZone serije omogoča rešitve za različne zasteklitve.

Arhitekturne folije SolarZone
 
Termoreflektivne folije za stekla s posebnimi premazi nudijo visoko toplotno izolacijo, zaščito pred motečim bleščanjem sonca, visoko odbojnost sončne energije ter 99 odstotno zaščito pred školjivim UV in IR sevanjem. Njihova uporaba lahko poleg izboljševanja bivalnih pogojev občutno pripomore tudi pri manjši energetski porabi.

 


 

Arhitekturne folije SolarZone 3

 

Izolacijska učinkovitost materialov pripomore da objekt postane bolj ekonomičen, s čimer se investicija v nakup in namestitev materialov hitro povrne. Energetska učinkovitost folij za stekla pa je razlog za oblikovanje projekta energetske učinkovitosti, v katerem kot lokalni prodajni zastopnik podjetja Hanita Coatings uspešno sodelujemo.

ENERGETSKA UČINKOVITOST →

 


 

SolarZoneXTRM  
Najnovejša generacija zunanjih folij za stekla z podaljšano življensko dobo, ki zagotavljajo Ekstremno vzdržljivost,
Ekstremne prihranka ter Ekstremno energijsko učinkovitost.
 SolarZoneXTRM

 


 

SolarZone-Xtra-Exterior-Films SolarZone Xtra
Tržno vodilne folije za zunanjo uporabo, prinašajo izjemne izolacijske učinke dvojno in trojno zastekljenim steklenim površinam. Zunanje folije se pojavljajo v različnih serijah SolarZone (po namembnosti) proizvajalca Hanita Coatings.

 


 

Reflektivne folije (Reflective films)
Srebrne in bronaste SolarZone folije, združujejo maksimalno učinkovitost, konkurenčne cene in atraktivni izgled, za doseganje efektivnega odoboja toplote, dolgoročne energijske učinkovitosti in hitrega povračila investicije. Priporočeno uporaba pri projektih energestke sanacija komerialnih objektov.

 Reflective-Films

 


 

 Dual-Reflective-Films Dvojno Reflektivne (Dual Reflective)
Posebna dvojna, zunanja in notranja metalizirana plast omogoča dvojni odboj svetlobe, kar pripomore k prosojnost tudi oz. pogled skozi steklo tudi v nočnem času, ko so prižgane luči znotraj prostorov. Uporaba je priporočena za poslovne, kot tudi poslovne objekte.

 


 

Nevtralne folije (Neutral films)
Subtilno učinkovite, estetsko prijetne folije, kljub svoji nereflektivnosti pripomorejo k zmanjšanemu prehodu sončne energije - toplote in motečega sončnega bleščanja.
Neutral-Films 

 


 

 Spectrally-Selective-Films Folije selektivnih spektrov (Spectrally Selective Films)
Minimalno zmanjševanje izgub notranje svetlobe in zunanjega videza steklenih površin (visoka prosojnost), ob visoki stopnji zmanjševanja infrardečega sevenja in s tem prehoda toplote. Uporaba priporočena za vse vrste stavb in objektov.

 


 

Specialne folije (Special films)
So posebne folije, ki združujejo lastnosti posameznih serij.
Specialty-Films

 


 

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save