Partnerji


 

Logo ikonos media

 

IKONOS Large Format Printing Media se je v kratkem času razvilo v enega vodilnih evropskih proizvajalcev velikoformatnih medijev za notranjo in zunanjo uporabo.

Razlogi za ustanovitvev podjetja so se pojavili ob spoznanju, da tržne razmere nakazujejo vedno večji delež uvoza materialov za velikoformatni tisk iz držav Daljnega Vzhoda, ki pa v večini primerov po konstantnosti kvalitete ne zadovoljujejo visokih Evropskih standardov. Investicija v moderni proizvodni obrat se je kmalu pokazala za smoterno, ob poslovni naravnanosti podjetja pa je prinesla uporabnikom materialov njihove proizvodnje vrsto prednosti, ki njihovim produktom prinašajo dodano vrednost.

Lokacija proizvodnje in centralnih skladišč zagotavlja hiter odzivni čas ter hitro dobavo po naročilu, Evropska kakovost pa visoko kvaliteto produktov. Z novo postavljeno linijo so se postavili tudi standardni procesi kontrole kvalitete izdelkov (quality check) s katerimi se uporabnikom zagotavlja konstantnost kvalitete materialov.

Fleksibilnost, razvoj, inovativnost ter zanesljivost in podpora kupcem so temeljna načela poslovanja, ki vodijo k enotnemu cilju,postati vodilni proizvajalci in distributerji materialov za velikoformatni tisk.

 


 

Logo hanita coatings

 

Hanita Coatings RCA Ltd. je zasebno podjetje v lasti Kibbutz Hanita in Tene Investments. Nahaja se v Kibbutz-u Hanita, v zahodni Galileji v Izraelu.

Podjetje je specializirano za razvoj in proizvodnjo prevlečenih, laminiranih in metaliziranih samolepilnih filmov za različne industrijske in poslovne aplikacije. Že več kot dve desetletji so  prisotni na na mednarodnem tržišču, kjer predvsem zaradi svojega razvoja krojijo sam vrh proizvodnje folijskih materialov za zaščito steklenih površin.

Glavno prednost podjetja Hanita Coatings predstavlja kader, sestavljen iz več kot sto osemdeset ljudi, ki prihajajo iz različnih okolij.

Raznolikost in strokovnost zaposlenih ter njihova pripadnost podjetju, ob odlični tehnološko izpopolnjeni infrastrukturi produkcije, nudi odlično platformo za razvoj visoko kakovostnih produktov.

 


 

Logo P2P inzeniring

 

P2P INŽENIRING d.o.o. predstavlja inovativen poslovni model. Mrežno povezovanje različnih partnerjev za zagotavljanje celostne ponudbe rešitev in produktov na osnovnih področjih delovanja.

Enakovredno sodelovanje udeleženih v procesu za doseganje skupnega cilja je moto poslovanja, ki se odraža predvsem v povezanosti podjetja z različnimi poslovnimi partnerji. S tem se veča raznovrstnost njihovega asortimana in možnost medsebojnega sodelovanja, ki jih poslovna mreža lahko nudi koncni stranki ali drugemu partnerskemu podjetju.

Predvsem v segmentu projektnega vodenja, tehnične podpore in svetovanja podjejte skupaj s partnerji predstavlja ee-projekt. 

 


 

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save