ImageBond plošče

ImageBond ALU kompozitne plošče se uporabljajo v raznovrstne namene pri grafičnih izpostavitvah. Promocijska stojala, reklamne table, totemi, tablice... Zaradi svoje strukture so primerne za zunanjo in notranjo uporabo.

ImageBond plošče so sestavljene iz več plasti kar jo naredi trdno in čvrsto. PVC zaščita z obeh strani preprečuje mehanske poškodbe ter umazanost. Sestavljena je iz PVC zaščitne folije, aluminijaste plošče ter polietilenske (črne) sredice. Mnogi jo zaradi strukture poimenujejo tudi sendvič plošča. 

 

ImageBond je na voljo v različnih dimenzijah, debelinah, barvah itd. Uporabljajo se glede na potrebo in namembnost. Različne debeline plošče in plasti aluminija vpliva na trdnost, čvrstost ter odpornost na različne vremenske vplive. 

Glede na potrebe vam ponujamo ImageBond plošče v 2mm in 3mm debelini, ki sta najpogosteje uporabljeni v grafični industriji. Z različnimi dimenzijami plošč nudimo večjo fleksibilnost in racionalnejšo porabo. 

Dimenzije, ki so na voljo:

150cm x 100cm

150cm x 200cm

150cm x 305cm

125cm x 255cm

 

UPORABA

ImageBond se uporablja v oglaševalske, gradbene, zunanje in notranje izpostavitve. Zaradi strukture je odporen na zunanje vremenske vplive ter mehanske poškodbe. Primeren je za reklamne table, smerokaze, toteme, premične stene enostavno je uporaba ImageBonda neomejena.

 

DODELAVA

ImageBond je primeren za direktni tisk in lepljenje raznih potiskanih ter surovih samolepilnih folij za izdelavo grafičnih napisov in tabel. Z obdelavo je možno oblikovanje plošče v različne oblike kot so črke, krogi in ostali grafični elementi.

 

OBDELAVA

ImageBond se lahko: reže, rezka, vari, gravira, upogiba, toplotno obdeluje, spaja, brusi, lepi... Obdeluje se ga lahko na različnih strojih kot so CNC, žaga, noži. Obdelava in dodelava je skorajda neomejena.

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save