GPT CLR

Sijaj clear folija poveča atraktivnost steklene kuhinjske in ostale grafike...

PVC folija, prilagojena vsem solventnim ter UV tehnikam tiska s specifičnim sijajnim premazom, poveča intenzivnost barv in omogoča neprecenljiv izgled tudi najzahtevnejših grafik.

Sijajna folija GPT CLR se uporablja predvsem za grafike, ki se aplicirajo na steklene površine z namenom dekoracije privatnih in poslovnih prostorov. V našem okolju je njena uporaba najpogostejša v primeru kuhinjskih grafik, ki so vedno bolj pogoste.

Čvrsta 100 mikronska struktura omogoča večjo odpornost na mehanske poškodbe in obenem globljo vpojnost barv, kar pripomore k daljši obstojnosti končnega izdelka. V kombinaciji z belo zaščitno PVC folijo poudari intenzivnost in kontrast barv ter s tem poveča atraktivnost grafike.

Folija steklo Folija steklo 1 Folija steklo 2

Prav tako je primerna za aplikacijo grafik na steklene površine, ki zahtevajo prosojnost oziroma prehod svetlobe. Npr.: steklena vrata, ograje, predelne stene in podobno.

Folija steklo 4 Folija steklo 3 Folija steklo 5

Z uporabo GPT CLR PVC folije boste vašim strankam lahko zagotovili vse zahteve in želje ter se v svet moderne grafike zapisali kot popolni opremljevalec poslovnih ter privatnih objektov z grafično dekoracijo.

 

Preprosto več...

 

Preprosto-vecnoga b

Save

 

 

phone

 +386 8 205 14 46

faks

 +386 1 286 30 60 

email

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Save

Save

Save